Mobil

+46721815971

E-post

jenny@jennyshelhet.se

Öppettider

Varierar

Med min Reikiutbildning (2004) och Eric Pearl’s ”Reconnection healing” som inspiration så gör jag min egen ”handpåläggning”. Jag kombinerar den ofta med massagen för att få en helare behandling. 

Healingen ger avslappning och hjälp till självläkning. Du blir ofta varm i hela kroppen, du kan få se färger eller bilder i ditt inre, smärta kan uppkomma, det kan vara cellminnen som ger sig tillkänna, känslor kan dyka upp och släppas ut och minnen kan aktiveras och bearbetas. Vissa kan också känna det som pulser eller vibrationer i kroppen särskilt när jag står vid fötterna och huvudet.

Ingen session är den andra lik men känslan efteråt är. Du känner dig lugnare (tom i huvudet) och ”helare” eller som en klient uttryckte sig ”det känns som att du fyller mig med kärlek”.

Jag ger först och främst healing med händerna, på eller en bit ifrån kroppen, men ibland använder jag min röst (ord eller ljud), andningen eller ögonen. Ofta känner du dig redan lugnare bara genom att träffa eller prata i telefon med mig. Det finns healing i det mesta jag gör även i mina tavlor och teckningar. För att förklara det lite mer:

Healing kan vem som helst göra och vi gör alla det utan att tänka på det (omedvetet). Om ett barn t ex ramlar och slår knäet, vad gör du då? Lyfter upp barnet, sätter det kanske i ditt knä för att titta närmare på såret, blåser, säger tröstande ord. Plåstrar om. Kysser på pannan kanske. Allt detta är helande, omtanke om någon annan. Omtanken, kärleken gör det lättare, får såret att göra mindre ont och bidrar till att kroppen läker fortare på grund av att beröring och omtanke sätter igång oxytocin och andra ”må bra”-hormoner.

Healing är alltså ”medveten omtanke” och när jag fokuserar på olika problemområden, fysiska eller mentala, som klienten har så aktiverar jag kroppens egen kraft att må bättre. Jag gör dig medveten på var det kan komma från, av budskap jag får från kroppen under tiden jag gör healingen. Intuitivt kan jag få bilder i huvudet eller ont i min egen kropp och på det sättet kan jag lokalisera var du har källan till smärtan. Jag har intentionen att hjälpa dig på ett omtänksamt och medvetet sätt och mitt fokus förstärker healingenergin.

Många klienter har kallat mina händer ”magiska” och jag håller med, jag är lika förundrad varje gång. Varje session är unik. 

Om du vill ha vägledning eller budskap från anhöriga genom healingen så får du säga till innan eftersom man kan säga att det ligger på en annan frekvens/våglängd än kroppens budskap. Jag måste då ställa in mig på en annan mottagning skulle man kunna säga. Så därför, om du inte vill ha budskap eller att jag ska få reda på några ”hemligheter”, det finns ingen risk. Jag ber alltid om tillåtelse innan och måste bli ombedd för mer mediala budskap. Respekt, integritet och icke-dömande ligger min natur. 

Nytt för 2021 är healing på distans, att jag skickar healing vid en bestämd tidpunkt. Vi har kontakt via sms eller telefon. 

Jag ger även healing via rösten och nu finns möjlighet att få ett lugnade eller vägledande samtal via telefon också.

Husrensning är också något jag utför, hus-healing vill jag hellre kalla det, jag neutraliserar de tunga energierna som kan störa i ert hem.

Priser och mer info finns på Bokadirekt.se.

Förklaring till Ögonhealing: Egentligen kanske man ska kalla det för att man skickar kärlek med ögonen. Det kan vara väldigt svårt att ta emot, det har jag tyckt större delen av mitt liv i alla fall. Man måste vara beredd och ”öppen” för att ta emot. Att någon ser kärleksfullt på en, rakt in i ögonen, rakt in i själen. Man kan känna sig generad, känna ett obehag men man kan också bli väldigt lycklig och känna eufori. Gråt eller skratt men efteråt känner man sig lättad och helare.

Testa att titta på bilden här, rakt in i mina ögon, i några minuter.

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.