Mobil

+46721815971

E-post

jenny@jennyshelhet.se

Öppettider

Varierar

Vissa människor får du bara gå bredvid en kort tid. Några dagar, en vecka, kanske i bästa fall månader och år. Vägarna korsas och mötet sätter spår. Du vet att tiden antagligen är begränsad, du vet att mötet är viktigt och därför är du fullt ut närvarande och tar varje chans att få tillbringa tid med personen. Lära känna. Få ett utbyte. Inspireras. Läka. Ta ett stort steg framåt i din personliga utveckling. Nyckelpersoner.

Jag har haft turen att möta flera sådana. Ibland blir relationen mer krånglig än vad den hade behövt vara kanske. Ibland blir sorgen och saknaden så stor efteråt. Men det ingår i livets resa. Dessa personer och relationer visar dig något. Och vad det är, det är väldigt olika. Magi har jag upplevt, gränslöshet i tid och rum, tidigare liv som gör sig påminda…

Men grunden är den villkorslösa kärleken, acceptansen och respekten. En djup förståelse för varandra. Den känslan försvinner inte utan kommer att stanna kvar i hjärtat för evigt även om man aldrig mer kommer att ses i detta livet.

Tacksamhet. Mitt hjärta är fullt just nu. All glädje och tacksamhet att få ha varit en del i någons liv, om så bara för en kort stund. Dessa ”vissa” som är så magiska och speciella att de kan påverka vilken riktning jag väljer att gå sedan. De som kan inspirera till målningar, texter, nya behandlingar eller idéer av olika slag. De som ser olika delar av mig eller i vissa fall hela mig. Och accepterar, tycker om, älskar. Det finns så många speciella människor därute. Likasinnade. Själssyskon. Familj. Tacksam.

Rekommenderade artiklar

Lämna en kommentar

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.