Hej alla fina,

Då är vintern snart här igen och vad är då inte mysigare än att få en skön och avslappnade behandling… Nu i november är det 8 år sedan jag startade mitt företag och denna resa har jag aldrig ångrat. Det är som en personlig utveckling för mig där jag hela tiden utvecklar mina behandlingar med det jag lär mig om mig själv. Och så mycket jag lär mig genom er kunder!

Jag är så tacksam för detta ”uppdrag”!

Håll lite koll på min Facebooksida om ni är intresserade av ett jubileumserbjudande i slutet av månaden.

Jag vill bara påminna om att ni har möjlighet att utnyttja ert friskvårdsbidrag hos mig. Jag har klippkort i olika valörer och jag kan dessutom anpassa det till den summan ni vill ha. Erbjudandet nedan gäller året ut och klippkortet gäller ett år framåt.

5st á 30 min, 1.700kr

5 st á 45 min, 2.500kr

5 st á 60 min, 3.300kr

10 st á 30 min, 3.400kr

10 st á 45 min, 5.000kr

10 st á 60 min, 6.600kr

Tiderna försvinner snabbt nu så jag ber framför allt ni som är återkommande att boka in december redan nu, eventuellt kommer jag att lägga till några kvällstider på måndagar varannan vecka lite lägre fram.

Det har tillkommit några nya/mer utvecklade behandlingar:

–  Energiflödesandning med ljud- och dofthealing, 45 min, 850 kr

–  Jennys Helhetsbehandling, 60 min, 1.050 kr

Det är ju också dags att börja tänka på julklappar! Varför inte ett presentkort?

Minsta valören är 100kr och glöm inte att ni kan hitta fina grejer i butiken till t ex julklappspelet. Jag har precis köpt in lite fler armband och kristaller. Smsa eller e-posta om du vill ha klippkort eller presentkort.

Vi håller extra öppet den 27/11 kl 13-15 när resten av City har julskyltning. Eller om du hör av dig och kommer förbi när jag ändå är där.

Meditationen på söndagar fortsätter som innan, varannan vecka, då jag fortfarande behöver en del återhämtning efter olyckan i september.

Håll utkik på Facebook och följ gärna Nästa Station där. Vi börjar så smått komma igång med evenemangen. Lördagen den 26/11 blir det en liten seans med Sofia som har börjat hyra hos oss. Vi har även fått in en astrolog och coach, mer info kommer på Nästa Station.

Vi gör en repris av förra året och kommer att ha en julkalender med luckor varje dag i december med oss alla på ”Stationen”. Det blir både på Facebook och på Instagram.

Det var nog allt för denna gången!

Varma kramar.

Hoppas att vi ses innan årsslutet!

              

Rekommenderade artiklar

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.