Mobil

+46721815971

E-post

jenny@jennyshelhet.se

Öppettider

Varierar

Då var det äntligen dags att fokusera på företaget igen ,”minding my own business”, dags för mässa. Och det känns roligt igen. Det är ju ett event som kan ta väldigt mycket av min energi så denna gången har jag satt några regler för mig själv. Så att jag inte ska behöva så mycket återhämtning dagarna efter.

Jag kommer t ex endast göra ett fåtal skisser. På olika mässor förr har det blivit allt från 4 till 27 st beroende på intresse och hur många besökare det kommit. Denna mässan i Eslöv är rätt så stor så jag måste begränsa mig och inte hamna i att jag vill göra alla nöjda och glada. Min hälsa måste gå före. Det svåra är ju att jag inte märker något under tiden utan först efteråt när luften går ur mig.

Jag ska ha roligt. Det har jag förvisso alltid eftersom jag gillar att prata med människor som har samma intressen, utbyta erfarenheter och tankar. Nätverka både med utställare och besökare. Men också där måste jag tänka på att ta lite pauser då och då. Ta någon behandling själv till exempel.

Jag ska också utmana mig denna gången med att ta med fler och större målningar till försäljning.

Jag tycker om att ha ett syfte med allt jag gör och en sak som inte motiverar mig, är pengar, så jag måste motivera mig på ett annat sätt. Med utmaningar, glädje, själsligt och andligt utbyte och personlig utveckling.

Det känns bra. Det ska bli kul. Spännande att se vilka möten som uppkommer.

Mässan är den 4/9 i Eslöv.

Rekommenderade artiklar

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.