Då är det äntligen dags för mig att varva ner. Det känns som att jag maxat mig i flera månader och den senaste månaden har jag varit trött på flera plan. Och jag känner att det är en förändring på gång. 

Jag har redan börjat få insikter om vad som komma skall. Förändringarna som jag bör göra. Allt nytt som jag kommer att utföra. Egentligen bara en fortsättning på vad jag redan gör. Healing, energi- och frekvensarbete. Min medialitet håller på att bli klarare och tydligare. Det känns som att mitt ”instrument” håller på att finjusteras. Närmar mig en effektivitet och tydlighet som jag gillar.

Saker behöver inte ta tid men gör det för att vi ska fatta vad som händer. Vi har alla vår egen resa och den går i sin egen hastighet. Min gåva, har jag insett, är att jag kan anpassa mig och min behandling till klientens kapacitet. Jag vet när jag behöver pusha och jag vet när jag ska låta bli.

Nu är det dags att låta mig själv vara min egen klient. Och nu är det ”time-out”, nu är det återhämtning som gäller. Jag har pushat mig till max, nu vet jag hur det känns och det är inte där jag ska vara. Jag måste ha balans. Reflektera. Vila. Vara. Existera. Oftare. Inte bara på en 2-veckors semester…

Rekommenderade artiklar

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.