Älskar när jag känner att jag är i synk. När min själ talar till mig och jag lyssnar och förstår. Flera gånger i mitt liv har böcker och dess författare kommit till min ”räddning” med ord, berättelser, känsloladdade böcker, för att jag ska kunna läka mina egna sår. Titlar som ”Själens längtan”, ”Hjärtats röst”, ”Den Enda” och ”Det går ikke över” har speglat en del av mig; min själsliga längtan efter en helhet.

I skuggan av din tystnad av Daniel Mendoza kom ut 2020 och är en uppföljare till Den Enda (2015). Jag kände inte för att läsa den när den kom ut, vilket jag tyckte var lite underligt eftersom jag läste den första 5-6 ggr och den var verkligen magisk i sitt läkande. 

Men denna helgen så talade uppföljaren till mig och jag började läsa. Jag blev inte besviken, den speglar mycket av vad jag funderar över och försöker läka. Min själ ”dansade” av glädje när jag tog upp boken och det är mitt tecken på att jag är på rätt väg. 

Den sista boken i serien, Sällsynta fjärilar hittar alltid hem, ges ut inom kort. 

Daniel Mendoza, I skuggan av din tystnad

Rekommenderade artiklar

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.