Mobil

+46721815971

E-post

jenny@jennyshelhet.se

Öppettider

Varierar

Jag har full förståelse för att man vill använda antidepressivt under perioder i sitt liv. Det hjälper när man inte vill känna. Det hjälper för att stabilisera sig och komma på en lugn platå. Det jag förespråkar är att man kombinerar med någon terapi och lär sig att förstå sig själv, hur man fungerar och varför.
Det jag har märkt är att hypnos bara fungerar till en viss gräns när man tar antidepressivt och likaså vid healing. Man når inte ända fram, ända in… Du kommer helt enkelt inte åt dina känslor. De är blockerade. Hur ska du då kunna läka?
Rädslan att falla ner i mörkret är så stark att många fortsätter medicinera, hela livet. Jag är så otroligt tacksam att jag kan få uppleva hela mitt register av känslor. Att lära sig acceptera och hantera sina känslor borde vara prio ett. Inte en tablett. 
 
Massage, healing och regression är mina främsta hjälpmedel, för mig och för andra. Kropp, själ och psyke. Helheten.

Rekommenderade artiklar

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.