Mobil

+46721815971

E-post

jenny@jennyshelhet.se

Öppettider

Varierar

Ovisshet är väl det de flesta känner just nu, särskilt som egenföretagare antar jag. Det har minst sagt varit ett spännande år hittills. 

Det kommer bli en del förändringar men inga större för klienter och deltagare egentligen. NäraStation kommer att fortsätta som ”Nästa Station” när jag nu tar över uthyrning och  evenemangssidan själv. Under det namnet kommer alla som använder våra lokaler att få utrymme med reklam mm på Nästa Stations konton och sidor.

Nästa Station är dit du tar dig när du är på livets resa. Det handlar om läkning och personlig utveckling och hos oss ska du kunna hitta verktyg och stöd för detta. Här finns olika behandlingsformer, kurser, workshops och föredrag.

Jag önskar alla gamla och nya deltagare välkomna till en spännande höst. Datum för evenemangen är inte riktigt spikade än, information kommer längre fram.

/Jenny

Rekommenderade artiklar

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.