Mobil

+46721815971

E-post

jenny@jennyshelhet.se

Öppettider

Varierar

De senaste åren har varit omvälvande för mig och jag försöker fortfarande hitta balansen. Från ett intensivt och presterande jobb som byggingenjör till utmattad, sen utbildning med egenterapi och start av eget företag. Det har gått 7 år sedan jag lämnade kontoret, (märkligt hur fort tiden går) veckan efter åkte jag till Ryssland och fick flera livsavgörande upplevelser där. Där formades min framtid, där blev allt tydligt, där var jag JAG.

Jag fick gå i mina förfäders fotspår samtidigt som jag läkte mig och tidigare generationer. Jag gav healing till några av deltagarna på resan, vi var ca 30 st från Ingermanländska föreningen i Sverige, jag förde andar till ljuset i skogen där ett koncentrationsläger funnits. Jag grät ohejdbart i en kyrka i Narva där jag och min kusin kunde känna av stor andlig aktivitet.

Jag har alltid burit på en sorg. Här hittade jag delar av svaret på varför. 

Jag upplevde även ett tidigare liv när vi vandrade utanför ett palats vid St Petersburg. I min inre syn såg jag mig i tidstypiska kläder, såg personer, hästar, visste saker som jag fick bekräftat senare.

Senare under min utbildning besökte jag samma liv flera gånger. Väldigt mycket sorg i det livet också men också en överlevnadsstyrka som även finns i mitt DNA. Svar på svar följde sedan om vem jag är.

 

Det känns som att jag landat nu. Nu försöker jag få ordning på min trötthet och var jag lägger min energi. Som introvert och empat behöver jag mycket ensamtid. Därför försöker jag få balans i att kunna jobba hemifrån utan alltför mycket kontakt. Att få måla och skriva mer eller att sitta i lugn och ro och renskriva regressioner.

Som introvert hämtar jag kraft i ensamheten samtidigt brinner jag för att träffa människor och hjälpa dem. Jag ger alltid 100% även när jag egentligen är trött men jag går in i ett annat tillstånd, blir till Healern och får också healing själv när jag jobbar. Direkt efter en behandling är jag ofta väldigt pigg och glad och glädjen kommer ifrån att den som lämnar mitt rum faktiskt är nöjd.

Resan till Ryssland öppnade upp min medialitet och mina gåvor så att jag förstod att jag kunde använda dem på ett naturligt sätt. Jag har alltid haft dem men varit rädd och stängd under stora delar av mitt liv. Jag känner stor tacksamhet och ödmjukhet att jag kan använda mina händer på alla sätt som jag kan. Men jag måste bli bättre på balansen och ta hand om mig och mina redskap bättre. 

Jag tar pauser då och då men måste bli bättre på att ta ihållande break på flera dagar eller kanske nån vecka då och då. De två veckor jag var sjukskriven nu i våras fick mig att inse att det var många år sedan jag tog en så lång ledighet. Och det kändes så skönt att koppla bort mina båda jobb och bara gå in i mig själv och inte tänka på andra. Balansen mellan ensamtid och ”att-hjälpa-andra-tid” är något jag måste tänka på varje dag. Det är mitt ansvar och ingen annan ska eller kommer att hjälpa mig där.

Rekommenderade artiklar

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.