På inrådan av företaget jag arbetar för när det gäller företagsmassage:

* Ingen medarbetare tillåts arbeta vid minsta symtom på snuva, hosta, halsont, feber eller allmän sjukdomskänsla. Han/hon är tidigast åter efter 2 dygns symtomfrihet. Eventuell medarbetare som varit utomlands avstår arbete minst 14 dagar efter hemkomst.

* Om någon kund uppvisar förkylningssymtom (vilket vi egentligen förutsätter att det inte förekommer) kommer han/hon nekas massage. Vi uppmanar även i nuläget våra medarbetare att undvika handskakning med kunder.

* I övrigt som sedan tidigare är centralt i vår verksamhet är noggrannhet kring handhygien, handtvätt och/eller handsprit före och efter kund samt desinfektion utav massagebänk. Byte av bänkpapper inför varje ny kund. I nuläget uppmanar vi även till att inga handdukar används utan enbart engångsmaterial. Således ska byxkanter skyddas med exempelvis bänkpapper/torkypapper.
/Mihais friskvård och kiropraktik
💚
OBS.
Eftersom jag in i det längsta vägrar engångsmaterial som slängs så ger jag kunden möjlighet att välja.
Jag använder fortsatt mina lakan och handdukar som byts efter varje klient men jag har engångspapper för de som vill. Bara säg till.
Spritar gör jag som vanligt.
💚

Jag vill också påminna om att jag gör mycket på distans:

💚 HEALING
💚 KROPPSSCANNING
💚 MEDITATION
💚 REGRESSION
💚 COACHNING
💚 VÄGLEDNING
💚 TIDIGARELIV SKETCHER
💚 TAVLOR
💚 Logo LAYOUT
💚 ILLUSTRATIONER
💚 Bygglovsritningar och skisser
💚 Korrekturläsning

Sunt förnuft, kommunikation och omtanke kommer vi långt med.

 

Rekommenderade artiklar

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.