Mobil

+46721815971

E-post

jenny@jennyshelhet.se

Öppettider

Varierar

Jag önskar alla ett lugnt och skönt avslut på detta året. För mig (och många andra) så har det rusat på i 190. Det har knappt funnits tid att stanna upp och reflektera. Jag önskar att 2020 blir ett lugnare år när vi kan införliva alla lärdomar vi fått under det gångna året.

Jag är så tacksam att få fortsätta med mitt verk. Att få utföra små underverk i vardagen, att få fortsätta hjälpa och underlätta för andra. Framför allt hitta lugnet i sig själva då man i lugnet hittar läkningen.

Att kunna hjälpa, oavsett ålder (har klienter mellan 13 och 93), kön, läggning eller ursprung. Jag ser förbi allt yttre; Hjärta till hjärta, själ till själ. 

Att se helheten; kropp, psyke, själ och att kunna hjälpa på alla nivåer. Det är mitt mål, varje dag och jag kommer att fortsätta i samma anda nästa år och utveckla mina metoder mer och mer.

Jag hoppas att i vill följa mig på min resa, göra mig sällskap i healingens tecken. Ju mer vi hjälper varandra desto bättre blir världen vi lever i. Som ringar på vattnet.

Önskar er allt gott.

 

Rekommenderade artiklar

Translate »

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.