Om Jennys Helhet

Jag erbjuder en kraftfull och personlig form av terapi för kropp, psyke och själ som passar vid bland annat:

– stress och oro  
– sorgbearbetning
– utbrändhet
– oönskat beteende i relationer
– bearbetning av trauman i barndomen
– personlig utveckling

Mina redskap är massage, healing, samtal, EFB (Emotional Flow Breathing) och regressionsterapi. Mitt mål är att du som klient ska få en lugn stund i avslappnande miljö och gå här ifrån med nya insikter om dig själv och ditt liv. Du ska få det just du behöver och bli fylld med ny energi.

Avspänningsmassagen jag ger är en mjuk och lugnande massage med fokus på rygg och ansikte. Healingen kommer oftast automatiskt när jag ger massage och ger värme och insikter. Det är också ett lättare sätt att komma i kontakt med sitt inre, t ex när man inte känner sig riktigt redo att börja med någon annan form av terapi. Vid psykisk utmattning så kan det vara tillräckligt svårt att bara ta emot beröring.

Regressionen är ett kraftfullt redskap där man under djup avslappning kan se mönster i sina relationer och få djupare kontakt med kroppen, känslorna och det undermedvetna. Allt sker i ett samspel mellan terapeut och klient där klienten har kontrollen och terapeuten guidar.

Jag ger guidade meditationer enskilt eller i grupp. Både meditation och regression fungerar bra via Skype. Min workshop Kreativ Meditation på onsdagar är uppskattad då en guidad meditation följs av kreativ verksamhet.

Jag gör Tidigare liv-skisser och Själstavlor med tolkning, budskap och vägledning.

Jag ser till hela människan, kropp, psyke och själ.
Jag följer sekretesslagen och har tystnadsplikt.

Välkommen till Jennys Helhet, Järnvägsgatan 5 A i Trelleborg!

Läs mer om mig här.