Det finns många metoder för att stilla sitt sinne. Det som hjälpt mig mest att hitta lugnet är guidade meditationer och att sjunga mantran, gärna med rörelser till. Jag har erfarenhet av kurser i qigong, hatha yoga, kundaliniyoga och guidade meditationer sedan 20 år tillbaka. Olika andningsmeditationer, kroppsskanningar och lättare yogarörelser ingår också i mina meditationstillfällen. Dessutom upplever många att de får healing under meditationen.

Spellista på Spotify.

Jag har guidade meditationer både i grupp och enskilt. Det går även bra att hyra in mig till homeparty, möhippa eller liknade träffar. Då kan en gruppregression vara en spännande meditation och jag kan berätta om mina erfarenheter och vad man kan uppnå med regressionsterapin.

Jag har "Kreativ meditation" då man målar, ritar eller skriver ner vad man upplevt under meditationen och/eller tankar som väckts. Jag bistår med guidad meditation, material, symboltolkning och samtal.

Se mer om kurserna under Kurser och Aktuellt.

Smakprov finns på min Youtube-kanal. Välkommen att prenumerera.

Del av en meditation från ett pågående inspelningsprojekt. Kroppskanning och det obligatoriska mötet med trädet och vägledaren på ängen. 

.

“… When I look at the picture I get sad, but at the same time I also feel peace. … One day again I will ask for another sketch because I feel like I am learning so much through this experience. Thank you so much once again.”

Tidigare Liv Skiss Joanna

“Tack för en underbar healingmassage.

Du är sjukt duktig på det du gör.”

Massage Anders

“Jag kan varmt rekommendera Jennys kreativa meditation.
Den ger en så mycket energi och Jenny har förmågan att känna in vad man behöver just den dagen.
Vilken fantastisk upplevelse att sedan få sätta färg på en tavla och se vad det blir.”

Kreativ Meditation Maria