HUR GÅR DET TILL?

När jag "kopplar upp mig" och ger healing eller distanshealing så kommer det ofta bilder till mig och även ord, ibland meningar. Om du vill ha en skiss på ett tidigare liv så fokuserar jag på det och ritar då det jag ser för mitt inre. Jag skriver ner orden som kommer till mig eller svaren på frågor jag ställer.

Om du vill ha en mer arbetad teckning så gör jag efterforskning för att få detaljer rätt och under tiden kan jag få mer budskap. Orden får du då nedskrivna på ett separat papper dessutom kan du få min tolkning av bilden om du vill. Jag har märkt att jag ger healing under tiden och att delpersonligheten/det tidigare livet läks lite. När du dessutom får höra/läsa budskapen så får du en större förståelse och medvetenhet om olika situationer i ditt nuvarande liv. Du läks. 

Se mer om Skisser och Teckningar här.

 

När jag gör Själstavlor så går det till ungefär likadant förutom att jag fokuserar på Dig och din essens, den du egentligen är och den du är i detta livet. Jag väljer färger och uttryck intuitivt och målar sedan det som kommer till mig. Tavlorna är målade i akryl med storleken 20x20 cm och tar uppåt 8 timmar att göra. Här kan du också få min tolkning av symbolerna nedskrivet och om jag fått något budskap under tiden.

Jag målar andra tavlor också och även på beställning.

Se mer om Tavlor här.

 

 

Om du vill se mer av min konst så lägger jag upp mina alster kontinuerligt på instagramkontot @jennyshelhet_art.