Olika terapiformer

Jag tror att en kombination av olika terapiformer gör att man fortare kan bli av med sina besvär. Av egen erfarenhet vet jag att en psykisk smärta ofta är kopplad till en fysisk åkomma och att det finns olika vägar att nå till dess kärna.
Varje individ har ett unikt behov och behöver få olika verktyg som passar just den. Med min erfarenhet av många olika sorters terapier och behandlingar så kan jag guida dig till ett koncept som passar just dig. Jag har stor tillit till att du vet vad du innerst inne behöver och att det är därför du kommer till mig.

Ansiktsmassage

Massage

Avspänningsmassage
Avspänningsmassagen är en mjuk och lugnande massage med fokus på rygg och ansikte men även skalp och öron får sitt. Efter en timmes massage är du avslappnad i hela kroppen och ditt sinne har fått ro. Du kan välja 45/60/90 minuters avspänningsmassage.

Healingmassage
För ca tio år sedan gick jag två kurser i Reiki-healing och jag är även insatt i Reconnective healing. Det är både avslappnade och läkande. Jag kombinerar massagen med healing för att få en mer effektiv hjälp till självläkning. Om man vill få budskap från sina guider under healingen så går det också bra. Du kan välja 30/45/60/90 minuters healingmassage.

Healing
Jag ger även enbart healing då man behåller kläderna på. Jag håller händerna över eller på dina olika energicentra eller där jag känner att du behöver mer energi och balansering. Efteråt känner du dig lugn och avslappnad. Om du vill få budskap från dina guider eller anhöriga under healingen så går det också bra. (30 min)

Ansiktsmassage med healing
Ansiktsmassagen ingår i den timslånga avspänningsmassagen men kan även väljas separat. Man kan också kombinera ansiktsmassagen med regression för att nå avslappnat tillstånd. (30 min)

Fotmassage med healing
En skön fotmassage kombinerad med zonterapi och en härligt doftande olja. (30 min)

30 min: 400:-
45 min: 550:-
60 min: 680:-
90 min: 850:-

Det finns möjlighet till fler kombinationer t ex

2 timmar massage inkl samtal : 1.100:-

Behandlingarna anpassas individuellt, känner jag att det finns behov av samtal så kan vi ta det före eller efter massagen men ibland dyker det upp problem/frågeställningar under massagen också. Detta är det intuitiva flödet jag litar på, att du som klient ska få det du behöver under behandlingen - en helhet - och att du ska känna dig nöjd när du lämnar rummet.

 

"Underbar massage och healing.

En fantastisk upplevelse."

Stina

 

Regression

Regressionsterapi är en visualiseringsmetod där man under djup avslappning kan se mönster i sina relationer och få djupare kontakt med kroppen, känslorna och det undermedvetna.
I regressionen går man tillbaka till exempelvis barndomen för att hitta grundorsaken till det nuvarande problemet. Under avslappningen kan man nå djupare än sitt analytiska intellekt och det undermedvetna medverkar aktivt med hela sin symbolvärld. Med hjälp av din fantasi skapar ditt undermedvetna kopplingar till ditt nuvarande liv.
Vi kan titta närmare på barndomen, olika delpersonligheter, symboliska tidigare liv eller göra en fysisk eller emotionell resa i kroppen. Man behöver inte tro på reinkarnation för att kunna ta till sig terapin.
Jag tar dig till djup avslappning och guidar dig genom dina upplevelser. Efteråt reflektion och samtal.

Jag skriver ner och renskriver regressionen så att du kan spara och gå tillbaka och reflektera.

90 min: 850:-

 

 ♥

"Lugnande och otroligt duktig är du."

Anneli

 

EFB-metoden (andningsterapi)

EFB står för Energi Flow Breathing – Energiflödesandning. Det är en mjuk men ändå kraftfull andningsmetod som kombineras med samtal.

Genom att ligga i en sk stressposition med benen och samtidigt andas på olika sätt så får man fram en reaktion i kroppen (skakningar) som gör att spänningar släpper. Det kan vara känslomässiga eller stressrelaterade spänningar. Kroppen samlar på sig, knyter ihop sig, vid olika stressande situationer och det kan ligga både nära och långt bort i tid.

30 min: 350:- nu med introduktionspris 150:-

 

"Magiskt"

Natalie

"Att få avnjuta en härlig massage här är underbart."

Linda

"Vilken underbar gåva du har!"

Anita

En ödmjuk och jätteduktig healare och konstnär.

Monica

 

NYFIKEN?